Steven Das winnaar eerste digitale SWG Pubquiz

PUBQUIZ – April 2020 zou natuurlijk in het teken hebben gestaan van drie keer een uitverkochte Kattendans met het slagwerkspektakel ‘Percussion Meets Arts’. Het liep allemaal uiteraard wat anders. Om elkaar niet uit het oog te verliezen tijdens deze periode zonder repetities organiseerden Twan Jansen en Joost Bottram een heuse ‘Digitale Pubquiz’. 

Fons te laat

Waar de woensdagavonden normaliter bestaat uit een kopje koffie om 19:45 en het begin van de repetitie om 20:00. De koffie moest vanavond uit je eigen Senseo apparaat komen en in plaats van de repetitie begon de eerste ronde van de bloedstollende quiz. Het 5 minuten te laat zijn van dirigent Fons Coenen was gelukkig ook vanavond onveranderd. 

70-jarig bestaan
In de verschillende rondes werd stilgestaan bij het 70-jarig bestaan van de slagwerkgroep, maar werd ook de algemene kennis van de slagwerkgroep getest. Ook mocht natuurlijk een muziekronde niet ontbreken en ontpopte quizmaster Twan zich tot een ware Jan van Veen in de ‘Candlelight-ronde’. 

Winnaar Steven Das
Aan het einde van de avond, tegen de klok van half elf rolde Steven Das als winnaar uit de bus. Samen met de nummer 2, Dennis Jansen, hebben ze de eervolle taak om de tweede editie van deze online quiz te organiseren.

Scroll naar boven