Donateursactie EDK afgelast wegens corona

donateursactie

BERGEIJK – Vanwege corona gaat de jaarlijkse donateursactie van Harmonie Echo der Kempen dit jaar niet door. De harmonie zal dit jaar dus niet bij je aan de deur komen om geld op te halen wat zij gebruikt ter ondersteuning van haar activiteiten. De redenen dat we niet langs komen zijn o.a.: omdat we het ongepast vinden om in een tijd waarin veel mensen al moeite kunnen hebben met hun eigen financiën om een bijdrage te vragen en omdat het een 1 op 1 contact betreft die moeilijk uitvoerbaar is. Toch blijft het mogelijk om onze vereniging ook dit jaar financieel te steunen.

Echo der Kempen is een bloeiende en succesvolle muziekvereniging met circa 200 leden. Een koninklijke harmonie die al jarenlang een belangrijke maatschappelijke rol vervult in Bergeijk. Echo der Kempen past zich aan bij de huidige tijd, zonder tradities te vergeten.

We presenteren ons in steeds vaker wisselende samenstellingen, zoals bijvoorbeeld de Sambaband bij de Crazy Cross, de Z.D.G.K. bij zittingsavonden en een aantal blazers die verschillende bands ondersteunen tijdens het Ploegfestival. Maar ook in volledige bezetting met harmonieorkest en slagwerkgroep laten we ons veelvuldig zien. Bijvoorbeeld tijdens Koningsdag, de carnavalsoptochten, de Sinterklaasintocht: ‘t Hermenieke is altijd van de partij om evenementen muzikaal te ondersteunen!

Het in standhouden van een vereniging als de onze kost een hoop geld. De aanschaf, het onderhoud en verzekering van de muziekinstrumenten zijn nog maar een paar voorbeelden van kostenposten. Daarnaast moet ook betaald worden voor muziekstukken, uniformen, opleidingen, dirigenten, zaalhuur en alle extra activiteiten die we voor de jeugd organiseren.

Toch steunen?
Natuurlijk wordt dit alles voor een groot deel bekostigd uit de contributie van de leden en andere inkomstenbronnen, maar daarnaast hebben we de steun van de Bergeijkse bevolking keihard nodig. Wil je ondanks het niet doorgaan van de donateursactie onze vereniging toch steunen? Neem dan contact op via info@echoderkempen.nl.

 Sponsorkliks
Wist je trouwens dat het ook mogelijk is om de EDK gratis te sponsoren? Harmonie Echo der Kempen heeft sinds enige tijd een button van Sponsorkliks op haar website staan (www.echoderkempen.nl). Met SponsorKliks kan iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt zelf een financiële bijdrage leveren, zonder dat het je een cent extra kost!

Boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en onze vereniging ontvangt geld in de clubkas. Of koop spullen via Wehkamp, Bol.com en Coolblue. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar de harmonie. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij één van deze bedrijven levert de harmonie een commissie op terwijl jij zelf dezelfde prijs betaalt. Het kost je dus niets extra. Kortom: ondanks corona blijft het mogelijk om onze op verschillende manieren te steunen. We hopen op je steun. Alvast bedankt!

Scroll naar boven