Corona: pas op jezelf en elkaar!

corona virus

Bergeijk stond afgelopen week nogal in de belangstelling vanwege het verhoogde aantal corona besmettingen.De burgmeester schrijft dat ook zij onaangenaam verrast is en zij doet een beroep op iedereen om verantwoordelijkheid te blijven nemen voor jezelf en je omgeving. Blijf denken over je eigen aandeel in de  corona-aanpak.

Geen besmettingen binnen EDK
Op basis van de verhoogde besmettingen is er al een inventarisatie gedaan door het EDK bestuur of er binnen de EDK-leden of hun directe kring besmettingen zijn vastgesteld. Het resultaat van deze inventarisatie geeft geen aanleiding om nu direct in te grijpen. Dus we willen zoveel mogelijk de muzikanten de gelegenheid blijven geven om hun hobby te blijven uitoefenen en sociaal met elkaar in contact te blijven.Echter, we houden de zaak nauwlettend in de gaten en bij wijzigende omstandigheden, zullen we opnieuw overleggen en actie ondernemen, indien nodig.

Blijf thuis bij verkoudheid!
Rest ons om eenieder te vragen de richtlijnen op te blijven volgen. Iemand die verkouden is moet niet komen. Ook iemand die zich niet zeker voelt moet zich vooral niet verplicht voelen om te komen. Er is volop begrip voor  mensen die liever nog thuis blijven. En, net als de burgemeester, vragen we om rekening met elkaar te houden en je gedrag aan te passen op de situatie. Bij vragen en/of opmerkingen, graag kenbaar maken aan de commissie voorzitter of aan een bestuurslid.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur EDK

Scroll naar boven