2020….niet te te lang op terug kijken…

Het jaar 2020 overdenkend op de een na laatste dag van het jaar, denk ik: niet teveel terug kijken maar vooral vooruit.

 Wel terugkijken toch op een zeer geslaagde quiz-avond voor de jeugd op vrijdag 18 december. Ik  mocht ook meedoen maar ik had al snel in de gaten dat ik niet kon wedijveren met onze jeugd. De huidige kerst- en top40 nummers zijn toch een beetje aan mijn aandacht ontsnapt. Dus ik denk, ik gooi het over een andere boeg en zodoende mocht ik diezelfde avond nog de poedelprijs in ontvangst nemen van Cas, Anke en Annemarie en dat was gezellig. Een groot woord van dank aan de organisatie.

En belangrijk: de echte winnaars waren: Charlotte, Noor en Anne. Proficiat !!!

Ook terugkijken op de kleine attentie die we hebben rond gebracht en waarbij we in veel gevallen toch en kort woordje hebben kunnen wisselen met de leden.

Weliswaar een kleinigheidje maar het is het gebaar dat telt. En, uiteindelijk kijken we allemaal uit om weer te mogen beginnen en genieten van het muziek maken.

De werkgroep derdengelden is wel weer doorgegaan en redelijk succesvol. Economisch valt de schade in (de regio) Bergeijk blijkbaar mee en hebben we verschillende sponsors kunnen vastleggen. Hierover berichten we verder in het begin van het volgende jaar.

 Jammer dat zelfs het kerstconcert met kleine ensembles niet door kon gaan en dat is eigenlijk wel de teneur van 2020. Vandaar vooruitkijken op 2021 waarin hopelijk Corona weer een biertje is 🍻, Donald alleen maar een eend 🦆, een Dissel alleen maar iets voor een caravan 🚙🏕️, de Jonge gewoon weer kaas 🧀, Positief weer positief 👍🏻✅🆗, Wattenstaafjes alleen nog in je oren 👂🏻🧑🏻‍⚕️, Mondkapjes alleen nog voor bij het zagen 🤧😷❌ en 1,5 meter de minimale afname van bier bij de horeca wordt 📏🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻, kortom weer een “normaal” jaar maar wel met het besef dat alles niet zomaar “normaal” is.2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣

Allemaal de allerbeste wensen voor 2021 voor jullie en jullie familie. Blijf gezond en tot snel !!!

Scroll naar boven