EDK verwelkomt 8 nieuwe sponsoren!

Met trots verwelkomt Harmonie Echo der Kempen maar liefst acht nieuwe sponsoren. Ondanks de onzekere tijden waarin we leven laten deze ondernemingen hun muzikale hart spreken. Het gaat om onder andere accountantskantoor Crowe uit Eindhoven, Moeskops’ Bouwbedrijf uit Bergeijk en de onlangs tot Camping van het Jaar uitgeroepen Camping de Paal.

Ook makelaarskantoor Revast en Moeskops Staa;bouw uit Bergeijk, machineverhuurder Collé uit Sittard, grondwerkspecialist Groenen Groep uit Veldhoven en transport adviesbedrijf HB-Advies uit Oirschot zijn bereid gevonden ’t Hermenieke van Bergeijk financieel te ondersteunen.

Helaas hebben we vanwege corona de laatste tijd weinig van ons kunnen laten horen. Dat valt ons zwaar. Want muzikanten willen niets liever dan samen muziek maken en optreden voor een publiek. Maar de gevolgen van de coronacrisis zijn met name voelbaar voor het bedrijfsleven. Daarom zijn we als vereniging extra dankbaar dat deze ondernemers uit Bergeijk en omstreken ons juist in deze moeilijke tijd willen steunen. Met deze financiële bijdrage onderkennen zij het belang van onze muziekvereniging voor de Bergeijkse gemeenschap.

Wilt u Echo der Kempen ook steunen? Neem dan contact op via info@echoderkempen.nl.

Scroll naar boven