EDK sluit bewogen seizoen af met Zomerconcert!

kioskconcert

Eindelijk kunnen we weer iets van ons laten horen! Op maandag 19 juli sluit Harmonie Echo der Kempen een bewogen en vooral kort muzikaal seizoen af met een Zomerconcert bij de Kattendans.

Vanwege corona kwam ook het muzikale leven in Bergeijk het afgelopen jaar voor een groot deel stil te staan. Repetities konden niet doorgaan. Uitvoeringen en concerten werden afgelast. Gelukkig konden we de afgelopen weken weer aan de slag. Geheel coronaproof werd er gerepeteerd in De Kattendans en in het Gemeenschapshuis op ’t Loo. De ‘stobber’ werd uit de instrumenten geblazen en de ammezuur weer opgekweekt. Met als eindresultaat ons eerste optreden van 2021: het Zomerconcert!

Goed in het gehoor
Zoals gebruikelijk bij onze seizoenafsluiter brengen wij muziek die bij iedereen goed in het gehoor ligt. Denk daarbij aan muziek van wereldsterren zoals Bruno Mars, Queen, Adele, Santana en vele andere bekende artiesten. Daarnaast komt er ook filmmuziek voorbij uit ‘blockbusters’ zoals  Pirates of Caribbean, Aladin, Beauty and The Beast.  En ook muziek uit verschillende Charly Chaplin films passeert de revue.

Jeugd trapt af
Het Zomerconcert begint om 19 uur en zal plaatsvinden bij De Kattendans. Bij goed weer buiten en anders binnen in de Theaterzaal. Uiteraard wordt alles geheel coronaproof georganiseerd wat betekent dat zowel muzikanten en publiek 1,5 meter afstand van elkaar dienen te houden. Onze jeugdleden van YEP, Let’s Play en het Jeugdorkest zullen om 19 uur het spits afbijten.  Daarna is het de beurt aan De Slagwerkgroep en Harmonieorkest.

We zijn erg blij dat we weer iets van ons kunnen laten horen voordat de zomervakantie begint. Hopelijk hebben jullie ons ook gemist en komen jullie in grote getalen naar de Kattendans. Tot maandag!

Scroll naar boven