Team ‘Vat oewe fiets’ wint tijdens EDK Fietstocht

Team 'Vat oewe fiets'

FIETSTOCHT – Team ‘Vat oewe fiets’ heeft de jaarlijkse EDK fietstocht op haar naam geschreven. Dit team, bestaande uit louter percussionisten, wist 975 punten binnen te slepen. Genoeg punten voor de wisselbeker!

Ook dit jaar deden er weer veel mensen mee aan de fietstocht. Voor de verandering na afloop geen BBQ, maar een frietkar en een wagen van Kees Kip, die het diner verzorgen. Het smaakte super. Ook de locatie was anders dan anders. Vanwege de verbouwing van de Kattendans werd uitgeweken naar de Willy Hoeve. Een schot in de roos. Zeker voor de kinderen, want die konden daar uitermate goed uit de voeten in speeltuin en op het voetbalveld.

Nog een primeur: de jubilarissen werden na afloop van de fietstocht gehuldigd. Weliswaar zonder serenade, maar ze werden wel toegezongen door hun collega-muzikanten.

Foto’s
Benieuwd naar de foto’s van de EDK fietstoch 2021? Kijk dan op onze FLICKR-pagina. Daar vind je ze allemaal!

Scroll naar boven