Concerten EDK komend weekend afgelast!

Vanwege het toenemende aantal coronabesmettingen hebben we helaas moeten besluiten om de concerten van 12, 13 en 14 november niet door te laten gaan. Harmonie Echo der Kempen vindt het niet verantwoord om met een grote groep mensen in één ruimte samen te komen nu het aantal ziekenhuisopnames weer in rap tempo oploopt.

Mensen die al een kaartje hadden voor één van de concerten hadden worden via e-mail op de hoogte gebracht en krijgen hun geld terug. Wij hopen op uw begrip.

Concert te zien op Youtube!
Gelukkig is alle moeite voor onze muzikanten niet voor niets geweest. We gaan het concert namelijk wel vastleggen op video. Deze registratie zal op een later tijdstip te zien en te beluisteren zijn op onze website en via ons Youtube-kanaal. Houd voor meer informatie hierover onze social media-kanalen in de gaten! Blijf gezond allemaal!

Scroll naar boven