Muzikaal vuurwerk voor het voorjaar: Oud en Nieuw!

Onze muzikanten staan te popelen om weer voor u te mogen optreden: op 10 april aanstaande is het eindelijk zover, twee keer een live concert door de blaasorkesten en jeugdslagwerkers van Harmonie Echo der Kempen!

Nieuw

We starten met: “Nieuw”. Nieuw op verschillende manieren: Let’s Play, Yep en het Jeugdorkest spelen nieuwe knetterende stukken. Alle jeugdorkesten treden voor u op met enkele nieuwe jeugdleden en een nieuwe dirigent: Ruud Hawinkel.

De muzikale stukjes vuurwerk zijn van een nieuw jasje voorzien door onze eigen Pieter van de Broek. Zo kunt u onder andere genieten van een bewerking van hits van UNITY – Best Friends – en Arcade. Het jeugdorkest speelt onder andere The lord of the Dance, opwindend en energiek Keltisch vuurwerk, waar de vonken vanaf zullen vliegen!

Oud
En dan is natuurlijk ‘Oud’, om precies te zijn: oude liefdes van de leden van het harmonieorkest. De afgelopen tijd leende zich er prima voor om stil te staan welke muziekstukken in de afgelopen jaren bij de muzikanten zijn blijven smeulen. Wat was er fijn om te spelen, lag goed in het gehoor, met andere woorden, waar hebben de leden muzikaal zelf erg van genoten?

Te veel voor één concert, maar de acht geselecteerde stukken zullen zeker bij u in de smaak vallen. Want wat dacht u van stukjes vuurwerk zoals ”Corsican Lithany”,” Karneval Zivolta” en “Band of Brothers”, om er maar een paar te noemen. Uiteraard met als klap op de vuurpijl, ‘’ ’t Hermenieke”.

Twee concerten in Buurthuis Samen ‘t Loo

De 2 concerten zullen worden gehouden op 10 april a.s. Het eerste concert start om 14.00 uur en het tweede concert start om 19.30 uur. Kaarten zijn te bestellen via echoderkempen.eventgoose.com. De prijs is €5,- per kaart (kinderen tot en met 15 jaar gratis).

Het concert zal worden gehouden in Buurthuis Samen ’t Loo, Bergeijk. Kom genieten van dit muzikale vuurwerk op 10 april 2020!

Scroll naar boven