Music Night

In het weekeinde van 12 en 13 november gaat de Kattendans  uit z’n dak. De Koninklijke
harmonie Echo der Kempen uit Bergeijk organiseert dan haar jaarlijkse concerten in het najaar in het prachtig vernieuwde theater. ‘MUSIC NIGHT’ is een muzikale liveshow die je gezien moét hebben. Stilzitten is onmogelijk.

Het wordt een muzikale reis door de 20ste en 21ste eeuw op klanken van de harmonie samen met onze speciale gasten, de popzangers Lenneke Brussé  uit Valkenswaard, Luca Bruijnaers uit Nederweert en sing- and songwriter Rosa Spruit uit Bergeijk, én á capella koor Stringz uit Westerhoven.  Prachtige ingetogen liedjes afgewisseld met de indrukwekkende zindering van een voltallig harmonieorkest. Muziek van nu én van nog niet zó heel lang gelden, van Gerswin tot Coldplay, Ramses Shaffy tot Bløf, George Michael tot Amy Winehouse en nog veel meer.  Met zoveel afwisseling houden we iedereen te vriend. We nodigen u van harte uit om deze muzikale feestjes samen met ons te vieren.

De concerten zijn zonder pauze zodat u zich van begin tot eind kunt onderdompelen in de muziek.

Na afloop bent u welkom om samen met de muzikanten het glas te heffen.

Zaterdag 12 november 20.00 uur,

zondag 13 november 14.00 uur

 

Tickets á €17.50. Te bestellen bij www.kattendans.l

Scroll naar boven