Hanne Schellens bij De Adriaan

De 20-jarige Hanne ging al jong met haar zus mee naar de muziekschool. Hier hoorde ze verschillende instrumenten en trok vooral de saxofoon haar aandacht. Dit omdat je daar lekker hard op kon toeteren. Zoals u tijdens De Adriaan kunt horen weet ze inmiddels ook dat er meer mogelijkheden zijn om er je gevoel in kwijt te kunnen.

Het werk voor solist en harmonieorkest dat Hanne gekozen heeft is,

Divertissement Espagnol – for Alto Saxophone and Orchestra van de componist Charles Martin Loeffler.

Dit werk komt uit 1900 en is een van de eerste stukken voor solo saxofoon. Hanne heeft dit stuk gekozen omdat het stuk verschillende stijlen kent. Met name in het temperamentvolle deel kan ze haar muzikaliteit goed kwijt.

Hanne Schellens

en muziekwedstrijd

De Adriaan

Op 30 oktober aanstaande speelt ons talentvolle lid Hanne Schellens samen met Harmonie Echo der Kempen tijdens ‘De Adriaan’.

Deze muziekwedstrijd is in het leven geroepen om de band te verstevigen tussen de muziekverenigingen uit de regio, maar vooral ter stimulering van jong muzikaal talent.

De Adriaan heeft dit jaar voor de eerste keer plaats in Theater de Kattendans, Eerselsedijk 4 in Bergeijk. De toegang is gratis. Het programma kunt u vinden op; www.adriaan-riethoven.nl

Hanne speelt samen met de harmonie om 17.00 uur. Om 18.30 uur is de prijsuitreiking.

Mocht u niet in staat zijn te komen luisteren tijdens De Adriaan, op maandag 24 oktober heeft de harmonie een openbare repetitie waar u tussen 20.00 uur en 21.00 uur welkom bent om naar Hanne en het harmonieorkest te komen luisteren in buurthuis Samen ’t Loo, Terlostraat 7, Bergeijk.

Scroll naar boven