Kerstconcert Hofkerk Bergeijk

Harmonie ‘Echo der Kempen’ laat met kerst weer belletjes
rinkelen in de Hofkerk.

 

Na 2 jaar van stilte zal 1ste kerstdag, dit jaar weer kerstmuziek klinken in de Hofkerk te Bergeijk.

Familie, gezelligheid, lekker eten en kerstmuziek gespeeld door Koninklijke Harmonie ‘Echo der Kempen’. Hét recept voor een sfeervolle kerstdag. Dit jaar organiseert de harmonie o.l.v. Frank Steeghs het concert i.s.m. zanggroep Pur Sang, violiste Nadia ten Kate en harpiste Mea van Delden.

Pur Sang onder leiding van Bert Alessie, zorgt op de voor hen kenmerkende enthousiaste manier voor sfeervolle pop- en kerstliedjes. Ook  zingen ze begeleidt door het harmonieorkest Santa’s Party van Nick en Simon

 Heel bijzonder dit jaar is de medewerking van het duo Nadia ten Kate en Mea van Delden. De 22 jarige Nadia is een zeer talentvolle violiste die momenteel studeert bij Vera Beths en al verschillende prijzen heeft gewonnen. Ook speelt  ze in het Viride kwartet. Mea, Nadia’s moeder, wist als kind al dat muziek haar grote passie was. Zij studeerde harp bij Alex Bonnet en Edward Witsenburg aan het Sweelinck Conservatorium van Amsterdam. Ze treed veelvuldig solistisch op en speelt bij diverse symfonie- en harmonieorkesten. Samen met de harmonie zullen ze het werk ‘Meditation’ uit de opera Thaïs van Jules Massenet spelen en ook als duo zullen ze nog enkele werken ten gehore brengen. Het harmonieorkest speelt onder andere A Merry Christmas Party, Christmas Snow Songs en Première Symphonie des Noëls. Al met al is dit concert een prachtig kerstcadeautje.

Zoals gebruikelijk nodigen we u ook uit om mee te zingen met een aantal traditionele kerstliedjes. Na afloop van het concert kunt u nog even nagenieten onder het genot van een glaasje glühwein.

U bent van harte welkom in de Hofkerk, 1ste kerstdag om 15.30 uur. De entree is gratis. U kunt, na afloop,  uw waardering wel laten blijken met een vrijwillige gift.

Scroll naar boven