• Naamloos-4.jpg
  • Naamloos-3.jpg
  • Naamloos-5.jpg
  • Naamloos-2.jpg
  • Naamloos-1.jpg
  • Naamloos-6.jpg

242T00 logo instagram1a 242T006 logo flickr1a 242T006 logo facebook1a 242T006 logo twitter1a 242T006 youtube1a 242T006 email1a

drummers385YEP – Wat is er nou gaver dan samen met een groep vrienden muziek maken? Het kan bij YEP! Je leert er drummen, maar dat is niet het enige. Je bezoekt ook pretparken, gaat op kamp en je wordt er bovendien nóg slimmer van. En misschien wel het belangrijkste: bij YEP maak je vrienden voor het leven! YEP staat voor Young Echo Percussion. Het is de drumschool van Harmonie Echo der Kempen. Iedere woensdag repeteren verschillende YEP-groepen onder leiding van leden van de Slagwerkgroep van Echo der Kempen. De meeste leraren zijn zelf ook begonnen bij YEP.

Eerste half jaar gratis
Naast repetities treden onze YEPPERS ook regelmatig op binnen en buiten Bergeijk en er zijn door het jaar heen allerlei leuke uitstapjes zoals een dagje naar een pretpark, droppings, muziekkamp en nog veel meer! Leuk voor je ouders: het eerste half jaar is helemaal gratis! Kom dus eens een keer langs bij een repetitie en ervaar hoe leuk het is om te drummen!

YEP bestaat al bijna 20 jaar. In die tijd zijn er tientallen drummers doorgestroomd naar de slagwerkgroep en het harmonieorkest van Echo der Kempen. Zo is een hechte vriendengroep ontstaan die samen op hoog niveau en met veel plezier muziek maakt. Het is echt waar: bij YEP maak je vrienden voor het leven!

Muziek maakt slim!
Wil jij in de toekomst ook meedoen aan concerten in pretparken, het buitenland en in theaters? Volg dan een keer een proefles bij ons en zie en hoor met je eigen ogen en oren hoe leuk het is om muziek te maken met een groep leeftijdsgenoten. Het is bovendien niet alleen leuk, maar ook heel goed voor je brein: muziek maakt slim!

Wetenschappelijke onderzoeken hebben bewezen dat muziek maken een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Door zelf muziek te maken wordt het intelligentiequotiënt van kinderen verhoogd en vooral het abstractievermogen en het analytisch denken sterk verbeterd. Het gezamenlijk musiceren versterkt daarbij het groepsgevoel en de discipline, evenals de sociale en emotionele vaardigheden. Bovendien leidt dit tot een positiever zelfbeeld.

Woensdag = repetitiedag
YEP repeteert iedere woensdag tussen 18:45 uur en 19:30 uur in Theater De Kattendans. Je bent van harte welkom voor een proefles of om een keer te komen kijken en luisteren. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Kom maar gewoon langs! Mocht je toch eerst wat meer informatie willen kijk dan op www.echoderkempen.nl of mail je vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot snel!

Agenda EDK

Overige evenementen

Overzicht van overige EDK-evenementen.

Steun Echo de Kempen en koop via Sponsorkliks

Powered by: Webdesign en CMS powered by Jansen Internetservice
| ©2020 Koninklijke harmonie Echo der Kempen | info@echoderkempen.nl | Secr.: Tijmstraat 14 - 5571 HS Bergeijk |

Privacyverklaring Echo der Kempen

Our website is protected by DMC Firewall!