• Naamloos-4.jpg
  • Naamloos-5.jpg
  • Naamloos-3.jpg
  • Naamloos-2.jpg
  • Naamloos-6.jpg
  • Naamloos-1.jpg

242T00 logo instagram1a 242T006 logo flickr1a 242T006 logo facebook1a 242T006 logo twitter1a 242T006 youtube1a 242T006 email1a

jeugdorkest vertellen geblazenVERTELLEN GEBLAZEN TERUGBLIK – ‘Hoogstaand en vooral erg leuk!’ Dat was de algemene reactie van het publiek op het concert ‘Vertellen Geblazen’ dat het jeugdorkest en harmonieorkest van Echo der Kempen op zaterdag 9 en zondag 10 november uitvoerden in Theater De Kattendans. De orkesten werden tijdens dit tweeluik bijgestaan door de verhalenverteller Frans Limburg en de danseressen van SiDanza uit Steenstel.

Jeugdorkest
Voor de pauze trad het jeugdorkest aan. Het was geweldig om te zien onze jonge muzikanten met zoveel plezier te zien optreden. Het plezier zat hem vooral ook in de vrolijke lichte muziek die gebracht werden: een Grease-medley, Glee, Fame en de Rattenvanger van Hamelen waarbij Frans Limburg het verhaal uitstekend vertelde en “levend” maakte.

De recensies op Facebook logen er niet om: “Ze deden het super!”. Wederom een mooi voorbeeld van hoe leuk en leerzaam het is voor kinderen om samen muziek te maken. Als uw zoon of dochter ook muziek wil maken in een leuke en ontspannen sfeer meld hem of haar dan aan via www.echoderkempen.nl of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Harmonieorkest
Na de pauze trad het harmonieorkest aan met o.a. de Notenkraker van Tchaikovsky. Een licht klassiek stuk dat op een speciale manier werd opgeluisterd, namelijk met prachtig ballet van dansvereniging Sidanza uit Steensel. Ook hier prima recensies en een heel mooi compliment van de dansvereniging SiDanza: “Het is een cadeautje om op te mogen treden met een harmonie die zo prachtig speelt!”. Dat is echter geheel wederzijds want het ballet was een zeer indrukwekkende en fantastische vernieuwing voor het publiek en de EDK.

Als afsluiting kroop Frans Limburg in de huid van kapitein Ahab en vertelde over zijn jacht op de walvis Moby Dick. Een prachtige samensmelting van een vertelling en muziek.

Solistenfestival
Ondertussen zijn onze jeugd en het harmonieorkest alweer flink aan het repeteren voor de volgende concerten. Op zondag 15 december treedt onze jeugd voor u op tijdens het Solistenfestival in de Gouden Leeuw. En op Eerste Kerstdag zien we u graag verschijnen in de Hofkerk, waar het harmonieorkest voor de 51ste keer een Kerstconcert zal geven. Dit jaar voor het eerst in samenwerking met het koor Pur Sang . Tot snel!

Agenda EDK

Overige evenementen

Overzicht van overige EDK-evenementen.

Steun Echo de Kempen en koop via Sponsorkliks

Powered by: Webdesign en CMS powered by Jansen Internetservice
| ©2020 Koninklijke harmonie Echo der Kempen | info@echoderkempen.nl | Secr.: Tijmstraat 14 - 5571 HS Bergeijk |

Privacyverklaring Echo der Kempen

Our website is protected by DMC Firewall!