• Naamloos-1.jpg
  • Naamloos-6.jpg
  • Naamloos-5.jpg
  • Naamloos-4.jpg
  • Naamloos-3.jpg
  • Naamloos-2.jpg

242T00 logo instagram1a 242T006 logo flickr1a 242T006 logo facebook1a 242T006 logo twitter1a 242T006 youtube1a 242T006 email1a

Bas TijssenSOLISTENCONCOURS – Bergeijk is op zondag 19 januari goed vertegenwoordigd op het Solistenconcours in Bladel. Maar liefst 21 muzikanten van Harmonie Echo der Kempen zullen zich daar van hun beste kant laten zien. Daarmee is de EDK hofleverancier van het jaarlijkse, door Harmonie l’Union, georganiseerde Solistenconcours.

Namens Harmonie Echo der Kempen komen Charlotte Theuws (klarinet), Elle van Ratingen (trompet) en Tessa Burgmans (trompet) in de ochtend uit in de introductieklasse. Daarna is het in de 5e divisie de beurt aan Gijs Delreu (trompet) en Anne van Ratingen (klarinet).

Slagwerkers
Meteen na de lunch komen de slagwerkers in actie. Namens de EDK spelen eerst Daan Bierens en Willem van Veldhoven een duet. Daarna is het de beurt aan het duo Guus IJzermans en Rick Smolders, gevolgd door solodrummers Max Rijkers, Mike Coppelmans en Niels Teunissen van Manen.

Batterij dwarsfluiten
Rond 14:00 uur nemen de blazers het podium dan weer over van de slagwerkers. Namens Bergeijk komt er dan een hele batterij dwarsfluiten voorbij.

Sarah Delreu (4e divisie) mag het spits afbijten, gevolgd door Fenne Huijzers (4e divisie), Bas Tijssen (4e divisie), het duo Sarah Delreu en Anne Knegtmans (4e divisie), Maud de Bie (3e divisie), Anne Knegtmans (3e divisie), Inge de Proost (2e divisie), Ilse Caris (2e divisie), Noortje Daams (1e divisie) en Jinte van der Heijden (1e divisie).

Het Solistenconcours wordt op zondag 19 januari vanaf 9:30 uur georganiseerd in Cultureel Centrum Den Herd aan het Emmaplein 4 in Bladel. De toegang is gratis. Wij wensen alle muzikanten veel succes!

Agenda EDK

22/03 Voorjaarsconcert 'Hoog bezoek'

Voorjaarsconcert harmonieorkest m.m.v. O&U uit Beek en Donk - 14 uur in de Kattendans - harmonieorkest

20/04 Repetitie Slagwerkgroep

Extra repetitie om 19 uur in de Kattendans

20/04 Repetitie harmonieorkest in Gemeenschapshuis Terlo

Repetitie harmonieorkest in Gemeenschapshuis Terlo, start 20 uur

Overige evenementen

Overzicht van overige EDK-evenementen.

Steun Echo de Kempen en koop via Sponsorkliks

Powered by: Webdesign en CMS powered by Jansen Internetservice
| ©2020 Koninklijke harmonie Echo der Kempen | info@echoderkempen.nl | Secr.: Tijmstraat 14 - 5571 HS Bergeijk |

Privacyverklaring Echo der Kempen

DMC Firewall is a Joomla Security extension!