Lid worden – Aanmelden

Wij leiden jeugd op tot volwaardige muzikanten, waarbij naast muzikaliteit ook plezier maken hoog in het vaandel staat. Bijvoorbeeld bij het jaarlijkse jeudgweekend. Tijdens de repetities wordt aandacht besteed aan zowel het groepsniveau als het individuele niveau. Uiteindelijk heb je de mogelijkheid om door te groeien naar het Harmonieorkest en/of de Slagwerkgroep van Echo Der Kempen.

YEP (Young Echo Percussion)

Met de YEP leiden wij onze jeugd op tot slagwerkers. We leren ze allerlei instrumenten van kleine trom tot aan multi-percussion en melodische instrumenten. Dit doen wij door wekelijkse repetities op woensdag van 18.45 tot 19.30 uur in een periode van 6 jaar. In deze repetities bereiden we ons voor op concerten, optredens en andere ludieke activiteiten.

Let's Play & Jeugdorkest

Heb je nog nooit een instrument vast gehad of weet je nog niet welk instrument je wilt gaan spelen? Bij Let’s Play krijg je de kans om verschillende instrumenten uit te proberen en kun je de basis leren, wekelijks op maandag van 18.30 tot 19.15 uur. Wanneer je eenmaal jouw favoriete instrument hebt gekozen en ervaring hebt opgedaan, kun je doorstromen naar het Jeugdorkest. Hier ga je in een grotere groep moderne muziek spelen en word je opgeleid tot een volwaardige muzikant.

Ben je nieuwsgierig hoe zo’n repetitie eraan toe gaat? Kom gewoon eens kijken!

Wist je trouwens dat je de eerste 3 maanden gratis kennis kunt maken met onze vereniging en je op maar liefst 3 verschillende momenten in het jaar kunt instromen? Dit kan na de zomer-, kerst- én meivakantie!

Lid worden van EDK? Maak gebruik van onderstaand aanmeldingsformulier:

Aanmeldingsformulier EDK

Orkestkeuze:
Gebruik persoonsgegevens:
Toestemming gebruik foto’s
De EDK is actief op de sociale media. Via deze media, zoals Facebook proberen we te laten zien wat wij allemaal doen. Een bericht op Facebook wordt vaak vergezeld met een leuke foto, maar het is niet vanzelfsprekend dat iedereen het op prijs stelt zichzelf of hun kinderen terug te zien op internet. Leden of ouders van nieuwe jeugdleden kunnen hieronder aangeven of foto's van hem of haar (of van hun kinderen) op Facebook, Flickr (fotopagina van EDK), Twitter of in de Eyckelberg mogen verschijnen. Daar houden we dan rekening mee.
Uiteraard worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld. Voor extra toelichting over hoe wij deze gegevens behandelen verwijzen wij u graag naar onze privacyverklaring.
Scroll naar boven