De vereniging – Vriendenkring

De Koninklijke Harmonie “Echo der Kempen”, inmiddels 125 jaar jong, is al jaren een begrip in  Bergeijk en verre omgeving en nog steeds een actieve, dynamische vereniging die met bijna 200 leden nog steeds midden in de Bergeijkse gemeenschap staat.

Het harmonie-orkest en de slagwerkgroep spelen al jarenlang in de hoogste afdelingen van de Kon. Ned. Federatie van Muziekverenigingen (K.N.F.M.). Daarnaast zijn er twee jeugdorkesten en een jeugdslagwerkgroep YEP (Young Echo Percussion) actief.Het in stand houden  en handhaven van het hoge muzikaal niveau is behoorlijk kostbaar.Naast de aankoop en het onderhoud van instrumenten en uniformen, zijn daar ook de kosten van dirigenten en instructeurs. Ook de aankoop van muziek en de opleiding van de leerling-muzikanten zijn dure uitgaven.De inkomsten zoals contributie, gemeentelijke subsidie en donaties, waarvoor we erg dankbaar zijn ,zijn helaas niet voldoende om alle kosten te dekken.Daarom is de Stichting Vriendenkring ‘Echo der Kempen’ opgericht, met als doel “De behartiging van de materiële en immateriële belangen van de Koninklijke Harmonie ‘Echo der Kempen’ in de meest ruime zin van het woord.”Hiervoor willen we in contact komen met particulieren, bedrijven en instellingen die voor de “Echo der Kempen” een financiële bijdrage willen leveren.Als “vriend” aangesloten bij de Stichting Vriendenkring “Echo der Kempen”, gaat men de  verplichting aan om voor een periode van minimaal 3 jaar een jaarlijkse bijdrage te leveren.Momenteel is dit een bedrag van minimaal € 50,=.Wilt u een hogere bijdrage doen, dan is dit uiteraard van harte welkom!De Stichting Vriendenkring Echo der Kempen bestaat inmiddels meer dan 30 jaar en heeft momenteel ongeveer 140 “vrienden”.Meer vrienden zijn natuurlijk altijd van harte welkom.Wij hopen u te mogen begroeten als nieuwe vriend.Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd, bij voorkeur per e-mail, contact opnemen met de voorzitter van de Stichting:

Het harmonie-orkest en de slagwerkgroep spelen al jarenlang in de hoogste afdelingen van de Kon. Ned. Federatie van Muziekverenigingen (K.N.F.M.). Daarnaast zijn er twee jeugdorkesten en een jeugdslagwerkgroep YEP (Young Echo Percussion) actief.

Het in stand houden  en handhaven van het hoge muzikaal niveau is behoorlijk kostbaar. Naast de aankoop en het onderhoud van instrumenten en uniformen, zijn daar ook de kosten van dirigenten en instructeurs. Ook de aankoop van muziek en de opleiding van de leerling-muzikanten zijn dure uitgaven.

De inkomsten zoals contributie, gemeentelijke subsidie en donaties, waarvoor we erg dankbaar zijn ,zijn helaas niet voldoende om alle kosten te dekken. Daarom is de Stichting Vriendenkring ‘Echo der Kempen’ opgericht, met als doel “De behartiging van de materiële en immateriële belangen van de Koninklijke Harmonie ‘Echo der Kempen’ in de meest ruime zin van het woord.” Hiervoor willen we in contact komen met particulieren, bedrijven en instellingen die voor de “Echo der Kempen” een financiële bijdrage willen leveren.

Als “vriend” aangesloten bij de Stichting Vriendenkring “Echo der Kempen”, gaat men de  verplichting aan om voor een periode van minimaal 3 jaar een jaarlijkse bijdrage te leveren. Momenteel is dit een bedrag van minimaal € 50,=. Wilt u een hogere bijdrage doen, dan is dit uiteraard van harte welkom!

De Stichting Vriendenkring Echo der Kempen bestaat inmiddels meer dan 30 jaar en heeft momenteel ongeveer 140 “vrienden”. Meer vrienden zijn natuurlijk altijd van harte welkom.

Wij hopen u te mogen begroeten als nieuwe vriend.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd, bij voorkeur per e-mail, contact opnemen met de voorzitter van de Stichting:

Dhr Ed Sengers
Prinses Marijkestraat 43
5571 GL  Bergeijk
T: 0497-571667
E: edsengers@live.nl

Scroll naar boven