Solistendag Zondagmiddag 11 December

51997398983_d41b4e4724_o

Zondagmiddag 11 december is het zover, de solistendag! Deze zal plaatsvinden in Buurthuis Samen ’t Loo. Vanaf 12.00u wordt er afgetrapt met een optreden van het jeugdorkest. Daarna gaan we een leuke middag tegemoet waarbij solisten van het jeugdorkest en de YEP hun eigen gekozen stuk gaan spelen afgewisseld met leuke samenstellingen zoals een blazers kwintet en een duet van fagot en bas-klarinet. Dit zal duren tot ongeveer 17.00u. De solisten worden ook beoordeeld zodat ze zich goed kunnen voorbereiden op Bladel on Stage dat plaats zal vinden op 14 en 15 januari 2023.

Zou je zelf wel eens een muziekinstrument willen bespelen, maar weet je nog niet welke? Kom dan deze zondag kijken! Hier ervaar je hoe het is om een instrument te bespelen als solist en binnen een gezellige vereniging waarbij je samen muziek maakt met leuke leeftijdsgenoten. Als je dan nog meer wilt weten kun je gewoon iemand aanspreken!

Buurthuis Samen ’t Loo: Terlostraat 7, 5571KW Bergeijk

Scroll naar boven