Vrijwilligers gezocht voor Winterfestival

Hierbij een oproep voor ieder lid van de EDK om je een aantal uren ter beschikking te stellen voor vrijwilligerswerk bij het grootse Bergeijkse WINTERFESTIVAL. Elk uurtje dat een van onze leden deelneemt als vrijwilliger lever 5 euro op voor de vereniging. Bovendien is het natuurlijk heel erg gezellig!

Dit spektakel vindt plaats van 16 december tot en met 8 januari aanstaande. Er zijn al veel vrijwilligers maar er zijn er ook nog veel nodig. 

We zijn elke dag vanaf 10.00u geopend en sluiten doordeweeks om 23.00u. en de weekenddagen om 0.00u. Waarbij we werken met blokken van 4 uur. Denk bij functies aan: – hulp bij de schaatsbaan – verhuur, ticket controle, ‘s-ochtends boenen – bardiensten – kaartverkoop – facilitair – opbouw en afbouwen.

Je kan opgeven (ook met een groepje) via Vrijwilliger worden – Winterfestival Bergeijk. Het voorbeeld is bijgevoegd. Voor de uren/financiele registratie – aub wel vermelden dat je van de EDK bent !!! We hopen op veel aanmeldingen !!

Zie het voorbeeld hieronder:

Scroll naar boven