Echo der Kempen hofleverancier Solistenconcours in Bladel

Bas_Tijssen

SOLISTENCONCOURS – Bergeijk is op zondag 19 januari goed vertegenwoordigd op het Solistenconcours in Bladel. Maar liefst 21 muzikanten van Harmonie Echo der Kempen zullen zich daar van hun beste kant laten zien. Daarmee is de EDK hofleverancier van het jaarlijkse, door Harmonie l’Union, georganiseerde Solistenconcours.

Namens Harmonie Echo der Kempen komen Charlotte Theuws (klarinet), Elle van Ratingen (trompet) en Tessa Burgmans (trompet) in de ochtend uit in de introductieklasse. Daarna is het in de 5e divisie de beurt aan Gijs Delreu (trompet) en Anne van Ratingen (klarinet).

Slagwerkers
Meteen na de lunch komen de slagwerkers in actie. Namens de EDK spelen eerst Daan Bierens en Willem van Veldhoven een duet. Daarna is het de beurt aan het duo Guus IJzermans en Rick Smolders, gevolgd door solodrummers Max Rijkers, Mike Coppelmans en Niels Teunissen van Manen.

Batterij dwarsfluiten
Rond 14:00 uur nemen de blazers het podium dan weer over van de slagwerkers. Namens Bergeijk komt er dan een hele batterij dwarsfluiten voorbij.

Sarah Delreu (4e divisie) mag het spits afbijten, gevolgd door Fenne Huijzers (4e divisie), Bas Tijssen (4e divisie), het duo Sarah Delreu en Anne Knegtmans (4e divisie), Maud de Bie (3e divisie), Anne Knegtmans (3e divisie), Inge de Proost (2e divisie), Ilse Caris (2e divisie), Noortje Daams (1e divisie) en Jinte van der Heijden (1e divisie).

Het Solistenconcours wordt op zondag 19 januari vanaf 9:30 uur georganiseerd in Cultureel Centrum Den Herd aan het Emmaplein 4 in Bladel. De toegang is gratis. Wij wensen alle muzikanten veel succes!

Scroll naar boven