Kom naar het Solistenfestival in De Gouden Leeuw!

soliste

SOLISTENFESTIVAL – Altijd al wel eens willen horen hoe goed onze jonge muzikanten echt zijn? Kom dan op zondag 15 december luisteren tijdens het Solistenfestival in Café-Zaal De Gouden Leeuw. Jonge muzikanten van Harmonie Echo der Kempen beleven dan hun ‘generale repetitie’ voor het Solistenconcours in Bladel.

In januari zullen tientallen jeugdleden van onze vereniging weer meedoen aan het Solistenconcours in Bladel. Om daar optimaal voorbereid op het podium te verschijnen hebben ze al menige uurtjes gerepeteerd. Tijdens het Solistenfestival in De Gouden Leeuw kunnen ze alvast wat podiumervaring opdoen en wennen aan het spelen voor een jury.

Ouder-Kindorkest
Naast solisten doen er ook enkele duo’s en ensembles mee. En het Solistenfestival wordt afgetrapt met een optreden van het Ouder-Kindorkest. Een orkest dat bestaat uit (u raadt het al) ouders en hun kinderen. Maar ook opa’s en oma’s spelen mee.

Natuurlijk mag ook publiek niet ontbreken tijdens dit muzikale evenement! Kom dus zondag 15 december allemaal naar Café-Zaal De Gouden Leeuw in Bergeijk en laat u verbazen door de muzikale hoogstandjes van onze jeugdleden. De toegang is gratis. De optredens beginnen om 13:00 uur.

Scroll naar boven