Hiep hiep hoera! GESLAAGD

geslaagden

GESLAAGD – De laatste lesweek en tevens examenweek bij Art4U zit erop. Een 10-tal examenkandidaten hebben deze week hun examen afgelegd. Helaas kon er door de Corona-crisis geen diploma-uitreiking plaatsvinden, maar bij de openbare examens was er een mooie afvaardiging van de EdK aanwezig. Het grootste deel van onze jeugdleden die examens zouden hebben gedaan dus de afgelopen week ook het feit dat hun examen is afgelegd maar er zijn ook nog geen paar jeugdleden die hun examen hebben afgesteld tot na de zomervakantie. Voor hen wordt nog een aparte examenweek georganiseerd. Daarover worden we uiteraard nog niet geïnformeerd.

Onze geslaagden zijn bij de slagwerkers, voor het A diploma: Sophie Verschuren, drums, voor het B diploma: Stijn Verhoeven, Mike Coppelmans en Steven Dellevoet, alle drie slagwerk, en voor het C diploma met openbaar examen: Dirk Theuws.

Bij de blazers zijn dat voor het A diploma: Anne van Ratingen, klarinet, voor het B diploma: Alicia Croonen en Fenne Huijzers, dwarsfluit, en voor het C diploma met openbaar examen: Anne Knegtmans en Inge de Proost, dwarsfluit.     

Allen van harte proficiat namens de leden en bestuur van de Echo der Kempen!

Scroll naar boven